Hai la o „Poveste cu Cai”

Clubul de echitatie „Poveste cu Cai” isi asteapta vizitatorii intr-o locatie perfecta pentru agrement si sport. Aflat in incinta Artha Park din Snagov, „Poveste cu Cai” va invita la echitatie, la numai 30 de kilometri de Bucuresti.

Poveste cu Cai

Clubul de echitatie detine cai si ponei. Pe langa echitatie, clubul ofera si sedinte de hipoterapie. Pentru 30 de minute de plimbare cu calul in Artha Park trebuie sa scoateti din buzunar 70 de lei, iar pentru o plimbare in padure 120 de lei. Sedintele de hipoterapie sunt asistate de un terapeut, dureaza 20 de minute si costa 60 de lei.

Artha Park Snagov

Aici au loc si evenimente organizate atat pentru copii si adolescenti (gradinite, aniversari, banchete, majorate), cat si pentru adulti (teambuilding, aniversari, petreceri), iar preturile variaza intre 120 de euro si 150 de euro. Preturile se calculeaza pe ora, in functie de numarul de cai sau de ponei.

Poveste cu Cai

„Poveste cu Cai” va invita o zi la ferma, pentru petrecerea timpului liber, unde veti avea diverse activitati precum vizitarea fermei, prezentarea poneilor si a cailor, o lectie de echitatie sau o sedinta de agrement, participarea la activitatile de ingrijire, hranire si adapare a cailor, interactiune cu caii si cu poneii in libertate etc. Pretul pentru petrecerea unei zile la ferma este de 250 de lei si include o masa de pranz la Bistro Artha si o ora de plimbare cu caiacul pe lacul Snagov.

Poveste cu Cai

Daca vreti sa luati parte la aceste activitati, sunteti asteptati incepand de luni pana vineri, intre orele 10:00-18:00 si trebuie sa va programati din timp. Intrati pe artha.ro pentru mai multe detalii.

Click pe fotografiile de mai jos:

Happy traveling!

Reclame

Un gând despre &8222;Hai la o „Poveste cu Cai”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s